За що Деревляний виключив Апостола з партії (офіційна версія)

Поділитися

Вчора інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла, що з партії “Батьківщина” виключили найактивнішого та найрейтинговішого народного депутата Тернопільщини.

Сьогодні офіційний сайт партії “Батьківщина” оприлюднив офіційну позицію.

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” в рамках Всеукраїнської внутріпартійної люстрації продовжує очищувати свої ряди. Процес очищення відбувається за дорученням лідера партії ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко та на підставі головного партійного документу-  Статуту партії ВО “Батьківщина”.

Так, рішенням бюро Тернопільської обласної організації від 15 серпня з партії та бюро обласної організації було виключено Апостола М.В. Про причини та деталі виключення йдеться у рішенні XIV конференція ТОО ВО “Батьківщина”, яка відбулася вчора, 17 серпня.

ТЕРНОПІЛЬСЬКО ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ «БАТЬКІВЩИНА»

XIV конференція
Другий етап

17 серпня 2014 року м. Тернопіль

РІШЕННЯ
Про внесення змін у складі бюро
Тернопільської обласної організації
Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»
та інші питання роботи партійної організації

Розглянувши рішення бюро обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» від 17 листопада 2013 року, від 16 січня 2014 року та від 15 серпня 2015 року, керуючись пунктом 4.3.3. Статуту Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» конференція Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» вирішила:

1. Вивести Апостола Михайла Володимировича зі складу бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

2. Кооптувати до складу бюро Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Пемковську Уляну Зіновіївну, колишнього голову обласної організації партії «Реформи і порядок».

3. Затвердити рішення бюро обласної організації від 15 серпня 2014 року: «За неодноразові дії спрямовані на підрив авторитету партії, за відмову від співпраці з партійними організаціями, усунення від вирішення проблемних питань забезпечення роботи партійних офісів та партійних організацій, які входять до виборчого округу №166, а також за поширення недостовірної інформації про роботу партійної організації Тернопільщини та враховуючи, що Апостол М.В. вже отримував раніше дисциплінарне стягнення – догану, виключити Апостола Михайла Володимировича з членів Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Голосували: «ЗА» – 72, «Проти – 0, Утрималися» – 0
Голова В.Т.Деревляний
Керівник секретаріату Р.М.Кушнір

 

На Борщівщині пришкільні табори не забезпечені гарячим харчуванням

0

Як Чортківський район допомагає своїм солдатам