Завідувач шкільного відділення дитячої комунальної лікарні Світлана Козак зобов’язала підлеглих лікарів написати заяву на двотижневу відпустку за свій рахунок

Поділитися

6 серпня завідувач шкільного відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні Світлана Козак зобов’язала підлеглих лікарів написати заяву на двотижневу відпустку за свій рахунок. В установах, які у підпорядкуванню Департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації управління таких розпоряджень не давали. За Законом у безоплатні відпустки сьогодні можуть відправлятися лише представники органів державної влади. Однак у жодному випадку не лікарі, вчителі чи інші працівники гуманітарної сфери.

На якій підставі головний лікар Роман Книш вирішив надав вказівку завідувачу відправити людей у неоплачувану відпустку будуть з’ясовувати громадські діячі Тернополя. Запрошуємо громадськість долучитися до розмови із керівництвом лікарні, а представників ЗМІ висвітлити, як несправедливо відбирають заробітну плату у лікарів тернопільських дітей. Зустріч відбудеться у Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні на вулиці Клінічна,1 завтра, 8 серпня, о 12:00.

У Борщеві встановили пам’ятник героям “Небесної сотні”

Правий Сектор Тернопільщини активізує роботу на півдні області