Жителі Маріуполя зміцнюють оборону міста

Поділитися

Прикордонні підрозділи активно беруть участь у побудові системи оборони Маріуполя і спільно з добровольчими батальйонами патрулюють прикордонні райони.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Зокрема, в Маріупольському районі Донецької області з метою виявлення ДРГ противника і місць зосередження його сил і засобів служба прикордонних нарядів організована спільно з 23 БТРО, батальйонами “Азов” і “Дніпро”, повідомляє Українська правда.

Зокрема, в Маріупольському районі Донецької області з метою виявлення ДРГ противника і місць зосередження його сил і засобів служба прикордонних нарядів організована спільно з 23 БТРО, батальйонами “Азов” і “Дніпро”.

Також, з метою запобігання в’їзду в Маріуполь за підробленими документами та недопущення провезення зброї, боєприпасів, контролю за пересуванням автомобільного транспорту та громадян, всі основні в’їзди в Маріуполь посилено кінологами та фахівцями прикордонного контролю.

Крім цього створені спеціальні підрозділи для відбиття атак танків.

В свою чергу жителі Маріуполя вже кілька днів допомагають у зведенні оборонних фортифікаційних споруд на кордонах міста для відбиття військового вторгнення військ Росії

Волонтеры, распечатывайте и раздавайте пацанам в военных городках, цена листка одна копейка – а цена их жизни?

Односельчани на колінах зустрічали солдата, загиблого від рук російських загарбників