Брати Гадюкіни презентували новий альбом у Києві та почнуть тур Україною виступом у Львові

Поділитися

Брати Гадюкіни презентували новий альбом MADE IN UKRAINE у Києві

12 вересня відбулась презентація нового альбому гурту “Брати Гадюкіни” для шанувальників та преси в Зеленому театрі.

На презентації нового альбому гурту зібрались друзі, колеги, журналісти та найактивніші фанати гурту, які мали можливість не тільки купити квитки, але й отримати їх під час проведення численних конкурсів протягом останнього місяця. Також, на концерті були присутні активісти з “Волонтерської сотні” Цим та наступними концертами музиканти гурту хочуть привернути увагу до благородної справи волонтерів та їх роботи. Крім іншого, під час наступних виступів “Братів Гадюкіних” в турі Україною, буде проводитись збір коштів на допомогу постраждалим.

​Сергій Кузін, Radio ROKS:
«Незважаючи на невеликий зал, все було чудово, без зайвого пафосу. Мені дуже сподобалось, що музиканти такого рівня, за стільки років не втратили легкості та почуття гумору.

І про що не можна не сказати – я просто в захваті від бек вокалу і духової секції! Звичайно, всі музиканти – на висоті, але це – окрема розмова.

Для мене – це було як повернення на 20 років, в молодість, коли я міг слухати Гадюкіних тільки на касетах. І як тепер було кльово почути їх наживо! Цей концерт став найкращім з усіх концертів українських рок-гуртів, на яких я був, з того часу, як живу в Україні».

Сергій Большой, музичний продюсер: «Останній раз я був на концерті Гадюкіних дуже давно и с задоволенням пішов на цей. Я – старий шанувальник групи. Тому мене обрадували старі, перевірені часом хіти. А про нові пісні можу сказати, що вони зроблені в їх впізнаваному стилі. Адже Гадюкіни – це бренд, і тут експерименти, – ну скажемо. – дабстеп, – мені здається, були б недоречні. А хлопці зробили все дуже тонко та органічно, в контексті свого стилю».

Олексій Бондаренко, LiRoom.com.ua: «Зал був в екстазі. На концерт прийшли представники всіх вікових категорій. Але основу складали аж ніяк не сучасники першого складу Гадюкіних – а молодь, яка напам’ять розспівувала пісні, які були написані ще до їх народження. Напевно, це можна вважати входом в історію.

Гадюкінім вдалося не те, що не розгубити свій стиль і колорит, а й злегка оновити його, підлаштовуючись під нинішню соціально-політичну обстановку та музичні нововведення.

Брати Гадюкіни дають таку фору молодим групам, що стає нескінченно сумно, що стільки років вони не йшли в авангарді української музичної сцени і не демонстрували «як треба». Їм впору збирати стадіони, незважаючи на вік і те, що більша частина репертуару написана 20 років тому.»
Тур гурту “Брати Гадюкіни” Україною почнеться зі Львова, 7 листопада, Палац Спорту “Україна”
Початок о 19:00

У Зарваниці відбудеться Всеукраїнське військове паломництво

В Тернополі хочуть за 1 день зібрати на тепловізор – на “Гаражному розпродажі”