Будьте обережні з дівчатами із Довжанки

Поділитися

Прокинувшись вранці в чужій хаті, 27– річний  житель Теребовлянщини виявив, що з його барсетки зникло шістдесят п’ять тисяч російських рублів та шість тисяч гривень. Аби зрозуміти, що трапилося, та як він опинився в чужій хаті, довелося звернутися до правоохоронців.

Співробітники Тернопільського райвідділу внутрішніх справ взяли розплутувати клубок подій, що передував вранішньому «сюрпризу». З’ясувалося, напередодні молодий чоловік прибув із села  Лошнів, де мешкає,  до обласного центру. Декілька днів тому він повернувся із заробітків, тож вирішив трохи розважитися, а заодно наступного дня мав зустріч з товаришем,якому повинен був повернути кругленьку суму грошей.

Лошнівчанин  зайшов до бару, що поблизу залізничного вокзалу. За столик до молодика підсіла жіночка. Розговорилися, випили, познайомилися, випили ще раз – і так до стану, коли молодий чоловік погодився поїхати з новою знайомою.

Що було далі – пам’ятає невиразно. Прокинувся вранці, заглянув до барсетки, а там – порожньо.

Міліціонери встановили особу жінки, що надала нічліг жителю Теребовлянщини і самовільно взяла за це плату. Нею виявилася 38-річна жителька села Довжанка Тернопільського району. Вранці, поки чоловік спав, вона встигла з’їздити на ринок і оновити свій гардероб майже на три тисячі гривень. Решту викраденого правоохоронці  вилучили.

Щодо підозрюваної розпочато кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

 СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

У Збаражі по-особливому просять подзвонити

У Кременці набирають молодь для занять санним спортом