Для деяких тернопільських кандидатів зона АТО стала майданчиком для фотосесій

Поділитися

Їхати в зону АТО – сьогодні популярно, відтак бажаючих попіаритися в зоні бойових дій з автоматом у руках (до речі, не безкоштовно !) – чимало. Як не прикро констатувати, але для деяких кандидатів у нардепи на час виборів зона АТО стала не полем бою, а майданчиком для фотосесій. Одним серед небагатьох, хто ще не «засвітився» на сході, є кандидат -мажоритарник по тернопільському округу, генерал-лейтенант міліції у відставці Віталій Максимов. Ми вирішили поцікавитися в екс-правоохоронця, чому він не в зоні АТО.
«Для мене самого це дивно. Справді, я неодноразово розробляв та керував багатьма операціями зі знешкодження злочинних угруповань, маю великий досвід оперативника і чітко виражену патріотичну позицію, але… Але, на жаль, складається враження, професіонали і патріоти поки що в нас не потрібні»,- пояснив Віталій Максимов.
За його словами, ще на початку АТО він пропонував Міністерству внутрішніх справ свою допомогу, адже був впевнений, що особливо на Сході України міг би бути корисним.
«На жаль, мені відмовили. А фотографуватися з автоматом у руках, не пробувши жодного дня в зоні реальних бойових дій, гидкий піар. Для мене це низько», – наголосив Максимов.

Завтра на “Дружбі” у Тернополі не буде води

Китай хоче захопити Гонконг?