Директор компанії “Престиж Буд” Святослав Лебонтов погрожував цеглиною журналісту “Про все” (відео)

Поділитися

Про будівництво в парку “Топільче” будинку компанією “Престижбуд” говорив з обуренням чи не весь Тернопіль. Керівництво компанії, звісно, знайшовши юридичні нюанси, доводило журналісту “ПРО ВСЕ”, що ця територія, де вони “зашибають” мільйони за рахунок громади міста, не була парковою зоною. Про це детальніше можна переглянути у відеозаписі, клікнувши на цю зсилку. 

Минув Майдан. У Тернополі й далі нічого не змінюється: як плювали на мораль і обходили закони, так і далі чинять. Був час, що радикальні активісти говорили про необхідність всі такі будови законно розвалити, паркові території відновити, а кошти, зібрані на такі горе-будови віддати для солдат в зону АТО. Мовляв, щоб іншим було спокуси вкладати кошти у бізнес порушників закону і людської моралі.

Вчора, близько 16 години 30 хвилин журналіст “ПРО ВСЕ” проїжджав біля ринку, вулицею Шептицького. Будівельники компанії “Престиж Буд”, якими керував Святослав Лебонтов перерили дорогу і щось там копирсалися в асфальті. На запитання журналіста, що тут таке коїться, почали уникати коментарів. Підприємці, які торгують поруч, почали скаржитись журналісту про таку дику ситуацію. Найжахливіше те, що прохід для людей, які йшли за покупками чи на приміський автовокзал, був далекий від безпечного. На відео можна побачити як люди ризикували своїм життям, здоров’ям, ризикуючи перейти виритий рів.

Коли журналіст “ПРО ВСЕ” почав розпитувати робітників, записувати коментарі підприємців, перехожих, від керівництва будівельної компанії прозвучала погроза щодо цеглини, яка може впасти …на дорозі. Звичайно, будівельник може сказати, що він лише застерігав. Він навіть швидко виправдовувався на місці, коли журналіст почав уточнювати про таку небезпечну будову в парку, з якої можуть падати цеглини на голови тернополян.

На думку журналіста “ПРО ВСЕ” це була саме погроза і він має намір звернутися до правоохоронних органів, а також відповідальних служб, які б дали правову оцінку такому бардаку, який вчинила вищезазначена компанія.

Християни перед початком важливої і масштабної робити завжди просять Божого благословення. Але справжні віруючі хіба в парку будують?

***

У парк “Топільче” “Престижбуд” пускатиме “крутеликів” на джипах за… спецпропусками? (відео)

 

Бійці батальйону “Збруч” забезпечені необхідними продуктами харчування та питною водою

0

11 вересня у Тернополі оголошено Днем жалоби