Губернатор Тернопільщини шукає друзів за гроші

Поділитися

Голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк розпочав активний пошук друзів в соцмережах. Звісно, після семимісячного керівництва областю, за підсумками якого можна сказати нічого не змінилось, свободівці осідлали корупційні схеми попередників, а не знищили їх. Звідки такі дані? Так по поступленнях до бюджету видно, що нічого не змінилось. Ще більш красномовніші кадрові призначення, які відбуваються не прозоро і.т.п. Олег Сиротюк втратив обличчя навіть патріота, не говорячи вже про фахівця. Можливо, як фахівець-продавець «MacCoffee» він мав більше авторитету, ніж зараз, на посаді першої людини Тернопільщини.

Ще ганебніше бачити, як Олег Сиротюк розпочав рекламну кампанію у Фейсбуці, активно напрошуючись в друзі мешканцям Тернопільської області. Напевно, має Сиротюк “дурні гроші”, раз витрачає на такі дурниці.

Ще можна зрозуміти управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради, яке всі роки Незалежності тернополяни вважають найбільшим злом в місті. Щоб покращити свій імідж, чиновники “йдуть в маси” і напрошуються в друзі. Також можна зрозуміти екс-губернатора Тернопільщини Юрія Чижмаря, який планує балотуватись на Тернопільщині у нардепи і шукає прихильності в краян.

А що заважає Сиротюку робити благі діла, щоб краяни самі прагнули з ним подружитися, а не ганебно напрошуватись до них в друзі?!

0

11 вересня у Тернополі оголошено Днем жалоби

До Тернополя прибуває 24 бригада