На з’їзді партії Порошенка Богдан Дубневич дефілював у годиннику з платини ціною від 213 тисяч $

Поділитися

Завжди казав, і ще раз повторю, дорогущі годинники — це хвороба і збочене марнославство. Таким людям не місце у владі.
Сьогодні на з’їзді політичної партії Блок Петра Порошенка Богдан Дубневич дефілював у годиннику з платини Ulysse Nardin Forgerons Minute Repeater ціною від $213500 до $305000
———————————————–
От є волонтери, їх всі знають, їм багато людей переводять кошти, і вони ж самі пишуть, що нема у них часу, як то було, постити звіти про закуплене-доставлене.

А є такий собі містечковий олігарх, який дуже хоче в депутати, і навіть двоє їх, брати Дубневичи з Львівщини. ФБ сторінка Богдана Дубневича, рясніє першокласними звітами, з табличками подяки собі любимому на капотах вантажівок для АТО.

У 2012-му році молодший Дубневич, Ярослав пройшов у ВР, тероризуючи у себе на окрузі конкурентку – Таню Чорновол.

Старший Богдан, тоді не зміг пройти, і тепер реваншує. Округ №118 (місто Львів, Личаківський район, Пустомитівський район) – сьогодні на з’їзді його було оголошено кандидатом по мажоритарці від провладної партії до ВР.

Інтернет дає можливість ознайомитись з подвигами Дубневичів. Їх бізнес-схема проста і примітивна: через колишнього голову Укрзалізниці(Костюка), вони отримали держзамовлення, і впродовж кількох років збагачувались на мільярди гривень, потім прийшли ригі і відтягнули їх від корита. І от тепер Дубневичам певно здалось, що їх хфірма має право на підряди від Укрзалізниці.
До того ж, як пишуть в інтернеті, вони банально тирили у держави лісові угіддя на Пустомитівщіні і Самбірщині через спірні рішення облради.

Спільні статки братів, «Фокус» оцінив у 38,2 млн. доларів… але щось мені підказує, що вони помилились і мільйонів набагато більше.
Всі дані за мотивами: http://politrada.com/dossier/persone/id/4636 – (копіпейстерам особливо це уважно перечитати і не посилатись у своїх передруківках на мене!!!)

Мені просто цікаво, чим ще таким корисним може прислужитись цей громадянин нашій державі і сфері законотворчості. Навіщо “бізнесмени” такого штибу лізуть у парламент? Навіщо політична партія президента віддала йому округ на Львівщині?

Влад Содель

Україна переможе

Міжнародна наукова конференція «Бережанська гімназія: сторінки історії» в Бережанах