Нардеп від Тернополя за те, щоб стадіон “Текстерно” забудували?

Поділитися

Депутат Тернопільської міської ради Петро Ландяк, який за місяць пересяде в крісло народного депутата України від партії Анатолія Гриценка “Громадянська позиція”, повідомив в 5 ранку у Фейсбуці хорошу звістку тернополянам, які захищають стадіон від захланного забудівника. Останній якось на нараді в мера заявив, що вклав в інфраструктуру будівництва на стадіоні 17 мільйонів гривень. Мовляв, хто йому компенсує? Так і хотілось ненажерливому підприємцю сказати, що це зможе зробити хіба чиновник, який погоджував вам документацію, подав на сесію. Це ще було до Революції Гідності. Можливо, патріоти Тернополя притягнуть сміттєвий бак і нагадають горе-будівельнику про елементарні людські цінності…

landjakПетро Ландяк ділиться такою радісною новиною: “Маємо добрі новини про опротестування міською прокуратурою прийнятих дозволів та рішень стосовно забудови стадіону по пр.Злуки (в минулому стадіон ВАТ “Текстерно”). Протягом останнього року мною і мешканцями будинків , які розсташовані поряд з стадіоном було направлено ряд звернень, з приводу цієї авантюрної і злочинної забудови, як правлячим партіям ( “Свобода” , “Батьківщина” , народним депутатам України Кайді і Наливайченку), так і тій самій прокуратурі , включаючи і Генеральну прокуратуру (Махніцькому О.) .Нарешті є практична реакція міської прокуратури – до цього були лише відписки. Дякуюмо!!! Від політиків , за винятком проміжного листа Деревляного В., не було навіть відповіді, в тому числі жодної реакції з боку народного депутата України від м. Тернополя!!!
Розслаблюватись не потрібно. Пропоную громадськості дальше пильно стежити за розвитком подій відносно стадіону та тримати на контролі остаточне вирішення цього питання”.

Дума про ху*ло

Закон генетической нищеты