Ось-ось, з дня на день, почнеться хана. І не в АТО, а в політиці

Поділитися

Всі ці бомби уже визріли в штабах політсил, і їх підірвуть якщо не цього тижня, то після Незалежності точно.
Побити морду Ляшку, поставити ультиматум Порошенку – це ще дрібниці.
– росіяни вже почали кампанії проти Яценюка та Кличка, які умовно можна назвати “Бунтами гарячої води”. газета “Вєсті” вже виходить з відповідними заголовками. хто із політиків-конкурентів зможе втриматися від спокуси приєднатися до цієї травлі?
– хто встоїть перед спокусою знищити перед виборами Порошенка за те, що він досі не продав бізнес? накопати фактів, як президент збагачується на посаді – і ось вам “Любі друзі-2”.
– українські військові зараз настільки сакралізовані, що довіру до них легко знищити кількома публікаціями про мародерство. росія через українські ЗМІ займеться цим уже з осені, коли люди повернуться з відпусток. тут випливуть всі конфлікти між МВС та Міноборони, між донецькими та дніпропетровськими підрозділами. а якщо вони ще й почнуть битися одне з одним в зоні АТО – Лавров аплодуватиме стоячи.
– так само він аплодуватиме, якщо батальйони таки підуть на Київ зі зброєю. якщо Коломойський або будь-який інший олігарх підбурять їх до цього. ніхто вже у світі не повірить, що в Києві – не військова хунта.
і як зупинити цей армагездець, що насувається?

Артем Захарченко

За втручання прокуратури громаді села Вістря повернуто землю вартістю майже 300 тис. грн.

Чим українці з Києва відрізняються від мешканців Донецька і Луганська?