Про аварію біля “політеху”

Поділитися
2 вересня, близько 22.00-22.40 активісти ГО ” Автомайдан Тернопіль” стали свідками ДТП, яке трапилося в центрі міста на на мості біля ТНТУ ім. І.Пулюя. Внаслідок необережності водіїв та перевищення швидкості пошкоджено 2 автомобілі. Хлопці надали першу домедичну допомогу водію, викликали черговий наряд ДПС, швидку та евакуатор. До приїзду міліції активісти регулювали рух на проїжджій частині дороги, чим допомогли усім учасникам дорожнього руху!
ГО “Автомайдан Тернопіль” звертається до автомобілістів з проханням не порушувати правила дорожнього руху та дбати про власну безпеку та безпеку інших!!!!
Автомайдан Тернопіль

Фото№1 – Юрій Кулик

Офіційне

Правоохоронці попередньо встановили, що водій Skoda Octavia знехтував вимогами дорожнього знаку 2.1. «Дати дорогу» відтак допустив зіткнення із автомобілем Opel Combo. Внаслідок удару біла іномарка перекинулася на лівий бік. На момент аварії пасажирів в автомобілях не було.

На щастя, у ДТП обійшлося без людських жертв. Легкі травми отримав водій Opel Combo, але по приїзді швидкої, чоловік відмовився від госпіталізації.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Розмальовування тернопільських доріг: 390 тисяч за 34 км розмітки

Завтра Тернопіль проводжає воїнів на війну