Сиротюк досі не може збороти прихвостнів Хоптяна?

Поділитися

Політично активні тернополяни дивуються, як протягом семи місяців голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк нічого не може: ні звільнити прислужників режиму Янукович-Хоптяна, ні навести лад з кар’єрами, ні в економіці в цілому. Про хоч один залучений долар інвестицій за пів року навіть говорити не приходиться! А ремонт доріг? Критичні тернополяни схильні вважати, що Сиротюк і його гоп-компанія зі “Свободи” просто осідлали корупцій схеми попередників, а для “відмазки” переводять стрілки на недолуге законодавство.

24 вересня, у середу, о 16.00 у 532 к. обласної ради збирається Громадська рада при ОДА для реанімації своєї роботи. Нагадаємо, за легітимність вже тривалий час змагаються дві громадські ради, жодна з яких не дієва. Об’єднання заради громади «Ядро» з червня веде перемовини із головою ОДА О.Сиротюком про пере форматування Громадської ради і введення до неї нових дієвих громадських організацій, створених під час Революції Гідності. Поки пан Сиротюк шукає юридичного механізму, «хоптянівська» Громадська рада намагається відновити роботу, які досі не було.

Організації, які входять в Об’єднання заради громади  «Ядро» запрошують журналістів для участі у засіданні Громадської ради, на яку завітають і представники «Ядра».

Откуда берется рак?

Не бажаючи стояти у черзі останнім, 53-річний чоловік побив жінку з дитиною