Українці зняли суперкліп про війну з Росією (відео)

Поділитися

20 вересня, на відеохостингу YouTube з’явився кліп з не зовсім цензурним, але досить тонким назвою “Ujoben sie, bitte!”, в яких українці дуже просять російських окупантів забиратися з їх землі. Спеціально для кліпу була написана пісня, приспів якої напевно стане хітом і навіть популярним рінгтоном не тільки у жителів України, а й у мільйонів громадян інших країн, які її підтримують. Сам же кліп являє собою нарізку документальних кадрів парадів у нацистській Німеччині та сучасної Росії (їх, зважаючи на абсолютну близькості ідеологій нацизму і так званого “​​русского міра”, дійсно дуже складно відрізнити один від одного), постановочну мультиплікацію, в якій задіяні дитячі іграшки-солдатики і моделі техніки, а також пластилінову анімацію. У підсумку твір вийшло вельми гідним і виглядає буквально на одному диханні.

А ось ім’я автора пісні і кліпу поки залишається таємницею. В інтернеті відомий лише його мережевий псевдонім – Best Garry (втім, не виключено, що це людина, яка просто опублікував кліп на YouTube).

– Росіяни у своїй основній масі, швидше за все, так і не дізнаються, що їх країна напала на Україну, – пише автор у коментарі до розміщеного відео. – Перш за все, вони в це не повірять. Навіть ті, хто їхав по нашій землі на танках і вбивав наших солдат з гармат. Вони назвуть все це якось по-іншому. Наснилося.

По-друге, громадянська війна в самій Росії, яка почалася в Україні, як ні дивно, зітре в їх пам’яті сам факт чогось подібного. Їм буде просто байдуже, як байдужа зараз Україна. Просто є бажання повбивати кого-небудь не до кінця зрозумілого.

В основній масі росіяни впевнені, що Росія взагалі ніколи ні на кого не нападала. Ця величезна територія на пів континенту завелася сама, від вогкості, з божою допомогою, просто так.

З епохи Івана Грозного і донині цей упирятнік п’є кров своїх сусідів і перемелює кістки мільйонів своїх власних ідіотів. Якщо цивілізований світ НЕ розпиляє цей склад корисних копалин на зручні частини прямо зараз, то з нашої планети пора відлітати.

Нагадаємо, пісня “Ujoben sie, bitte” вже не перший випадок, коли українське народне твір стає світовим хітом. Зокрема, пісня футбольних фанатів клубу “Металіст”, в якій президента Росії Володимира Путіна назвали нецензурним словом, стала настільки популярна, що її у російського посольства одного разу виконав навіть глава українського МЗС Андрій Дещиця/

У Тернополі відбувся партизанський вишкіл “Захисти свій дім”

Як росіяни хотіли купити ягоди в українців