Вуличне свавілля продовжує панувати у Тернополі

Поділитися

Так, нещодавно завдяки охоронній сигналізації вдалось припинити ще одну вуличну бійку.
На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшло «тривожне» сповіщення з одного місцевого магазину, куди негайно було направлено наряд групи затримання. На місці спрацювання стало відомо, що тривожну кнопку натиснула продавець магазину, яка стала свідком протиправних дій, що розгорталися за вікном.
Як згодом стало відомо, декілька молодиків поверталися з відпочинку додому, при цьому голосно висловлюючись нецензурною лайкою. В цей час повз них проходив 28-річний місцевий житель, який зробив їм зауваження. Потім, зупинившись, всі почали з’ясовувати стосунки між собою. Шарпанина переросли у бійку, яку вже припинили працівники Управління Державної служби охорони при МВС України в Тернопільській області.
На місце пригоди було викликано карету швидкої допомоги. Учасників бійки для з’ясування обставин події правоохоронці доставили до міського відділку міліції.
Як це не прикро, але ніхто з нас не застрахований від нападу. На кону можуть виявитися не тільки гроші, здоров’я, але й життя. Тому, якщо ви стали свідками бійки, не гаючи часу телефонуйте на лінію 102 або ж здійснюйте сповіщення через «тривожну кнопку», адже при натисненні на кнопку сигнал миттєво надходить на пульт і передається правоохоронцям, які упродовж декількох хвилин прибувають на місце виклику.

У Тернополі впіймали місцевого “ватника”

Учні тернопільських шкіл №4 і 5 зробили обереги солдатам АТО