Як український герой-танкіст Микола Тішик з 51-ї Волинської механізованої бригади на своєму танку Т-64М знешкодив відразу три російських танка

Поділитися

Пятигорец на своїй сторінці в Facebook розповів історію про те як український герой-танкіст Микола Тішик з 51-ї Волинської механізованої бригади на своєму танку Т-64М знешкодив відразу три ворожих російських танка Т-72, ​​які перевершують за багатьма технічними параметрами «64-ки «.

Волонтер не повідомила коли і де це сталося, але сталося ця історія на Донбасі в зоні проведення АТО, коли один з українських блок-постів атакували три російських танка Т-72.

Танкіст-герой
Танкіст-герой

«Завдяки» нашому військовому керівництву протитанкових засобів у наших солдат звичайно не було. Пацани зрозуміли, що їм хана, але все одно вирішили прийняти бій. Поки москальские Херо з наклейками «Сепцназ Оплот» обстрілювали з великої відстані наш блок, хлопці по рації просили допомоги від артилерії або авіації, давали координати цілі, але допомоги не було «, — написав Пятигорец.

На допомогу українським бійцям терпить обстріл блок-поста вийшов з лісосмуги наш танк Т-64М Миколи Тішика.

«З першого ж пострілу Коля підбив одне з рассейской чудес техніки, і поки два інших збирали в кулак залишки хоробрості, став маневрувати між блокпостом і ворогом, щоб повести їх за собою подалі від блоку», — пише він.

За словами П’ятигорця, що залишилися два російських танка кинулися в погоню за танком Миколая.

«Коля маневрував, а вперті» старші брати «тупо перли по прямій, щоб не втрачати швидкість. Зрозумівши такий маневр, Коля заманив цих двох шанувальників» ГЛОНАС «прямо в болото», — продовжує Пятигорец.

В результаті гонки, один з Т-72 потонув, а другий загруз в трясовині. Російські танкісти кинулися навтьоки і залишилися живі.

Після цього герой танкіст врятував своїх побратимів на блок-посту, не розгубився і за допомогою троса витягнув загрузшую машину з болота, на якій і приїхав в табір своєї 51-ї бригади.

«За проявлений героїзм країна нагородила Колю … відпусткою !!! Так що ось які хлопці живуть поруч з нами !!!!», — підсумував Денис Пятигорец.

Повідомлення про теракт в Тернопільській облдержадміністрації виявилося хибним

400 міліціонерів Тернопільщини побували на війні з Росією