Андрій Рудан: “В сучасній політиці бракує порядних, інтелігентних та розумних людей. Тому я за Віктора Аніна!”

Поділитися

Так прокоментував на своїй сторінці у Facebook депутат Збаразької міської ради, голова ТОО Українська Студентська Спілка Андрій РУДАН своє рішення віддати 26 жовтня голос за кандидата в народні депутати по Кременецькому виборчому окрузі Віктора Івановича Аніна.

«Ми знаємо, що волевиявлення громадян є таємним. Кожен має право, прийшовши на виборчу дільницю, поставити відмітку за того, чи іншого кандидата, який припав до душі. Але я – за усвідомлений вибір! Можливо мої аргументи допоможуть тим, хто ще не визначився, кому віддати найцінніше в громадянському сенсі цього слова – свій голос.
Ретельно вивчаючи список кандидатів по нашому Збаразькому округу, їх біографії та передвиборчі програми, дійшов до висновку – серед цих облич багато молодих та амбітних політиків, але які на жаль у житті ще нічого не досягнули. Чи можуть такі потенційні депутати щось зробити для людей, не маючи жодного ні професійного, ні життєвого досвіду?
Я теж молодий і теж депутат. Поки що не парламенту, а міської ради. З досвіду знаю – для депутатської роботи треба мати знання та розумітися на багатьох питаннях – комуналці, будівництві, земельних питаннях, розбиратися в соціальних проблемах виборців, і т.д.
Тому єдиний, кого я бачу від нашого округу депутатом Верховної Ради – це Віктора Івановича Аніна – науковця, який розуміється на тому, що потрібно робити і які закони ухвалювати. Адже він кандидат технічних наук, доктор економічних наук, професор, член Академії будівництва України.
Він – людина, яка досягла в житті усього сама. За ним не стоять «партійні папіки», яких підживлюють вчорашні регіонали та олігархи.
Він скромна, інтелігентна та порядна людина. Живе у звичайній трьохкімнатній квартирі, автомобіль свій придбав за зароблені гроші, а не за відкати з бюджету.
Тому, друзі, думаймо! Адже маємо лише один голос!
Я – за Аніна!»

Віктор Анін закликає політиків не допустити фальсифікації та використання адмінресурсу на виборах 26 жовтня

У Тернополі нікого не цікавлять чесні вибори? (відео)