“Буквар для депутата” презентували у тернопільській школі №5

Поділитися

Днями у тернопільській школі №5 учні представили педагогам, батькам та журналістам “Буквар для депутата”. Спочатку школярі хотіли запросити усіх кандидатів, потім подумали, що хтось завітає, а хтось ні, ще хтось почне піаритись на їхній розробці, тому вирішили продемонструвати свою розробку в колективі школи, а через ЗМІ поінформувати громадськість. Переглянути і скачати буквар можна за зсилкою, поданою нижче.

Учениця 9-А класу, заступник голови учнівської ради школи Влада Шидловська розповіла журналісту інтернет-газети “ПРО ВСЕ”, що Незалежність України дає можливість кожному з нас стати справжнім господарем своєї землі. “Ми вирішили бути не лише свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні, а й стати їх активними учасниками. Кожної виборчої кампанії ми чуємо щедрі обіцянки від кандидатів. Цього разу ми хочемо, щоб почули наш голос – голос дітей. Адже, ми – майбутнє України і нам жити за законами, які ви обіцяєте прийняти. Ми влаштували цю презентацію з метою привернути увагу численних пошукувачів мандатів до думки школярів – майбутніх виборців. Наші активісти працювали на уроках історії, правознавства, в позаурочний час, на засіданнях учнівської ради і в результаті редакційна колегія на чолі з Петром Івановичем уклала «Буквар для депутатів». То ж почуйте голос дітей! Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими”,- сказала Влада Шидловська.

Учениця 6-Б класу Тамара Воробець вважає, що «Буквар для депутатів» – це патріотичний проект, який повинен донести наші дитячі бажання до влади на благо держави. Приймати у цьому проекті участь – це можливість бути почутим.

Буквар

 

Олександра Прекурата з Теребовлянщини звільнив з полону Апостол

До Тернополя приїде №1 з “Самопомочі”