“ЄвромайданSOS” висунули на здобуття всесвітньої правозахисної премії “Тюльпан 2014”

Поділитися

Організація була висунута на цю премію Українською Ґельсінською спілкою з прав людини, а також Посольством Нідерландів в Україні.

“Для нас ця премія – визнання того, що українське суспільство стає по-справжньому громадянським, того, що ми здатні тепер опікуватись не тільки самими собою, але й одне одним”, – зазначають активісти “ЄвромайданSOS“.

 

Члени “ЄвромайданSOS” зазначають, що номінація на премію “Тюльпан” та можливість її отримати – це можливість говорити зі світом про Україну, говорити не від імені чиїхось голосів, а тисячами голосів, мільйоном голосів, бути, як і в зимові ночі Майдану, телефонною слухавкою, що єднала тих, хто на першій лінії боротьби, зі світом.

 

Активісти ініціативи намагаються привернути увагу до ситуації з масовими порушеннями прав людини у зв’язку із окупацією Криму та війною, яку веде Росія на Сході України. Процес номінування на премію “Тюльпан” створює таку можливість. Зараз триває онлайн-голосування за адресою:http://www.humanrightstulip.nl/candidates-and-voting/euromaidan-sos.

Щоб проголосувати, потрібно натиснути кнопку “Vote” на сайті та ввести свою електронну пошту. Після цього на пошту надійде лист з проханням підтвердити голосування, перейшовши за посиланням у листі. Детальніша інструкція як проголосовувати за посиланнямhttp://twurl.nl/aqq7ge

Закликаємо долучатись до розповсюдження даної інформації усіма можливими каналами: Україна варта того, щоб про неї знали як про демократичну та правову державу!

Андре Тан відкриває свій бутік у Тернополі

На Тернопільщині завершено слідство стосовно підозрюваних у співпраці з терористичною організацією “ДНР”