Хто насправді узгоджений кандидат по чортківському окрузі?

Поділитися

Пам’ятаючи останні парламентські вибори,  коли завдяки брендам Володимир Бойко і Михайло Головко перемогли мільйонерів на своїх округах, теперішні кандидати почали іншу маніпуляцію – називати себе узгодженими. Найбільше цим зловживають представники Блоку Петра Порошенка і партії “Свобода”, рейтинги яких падають у стрімкому піке. Таким узгодженим у чортківському виборчому окрузі є Олег Барна, рідний брат якого особисто знайомий з Петром Порошенко і балотується у списку президента до Верховної Ради. По Тернополю в “узгодженість” бавиться Олексій Кайда, але Степан Барна це заперечує.

Щоб не пролетіти мимо парламенту, вирішив використати технологію узгодженості нардеп Іван Стойко. У 2012 році саме такий “опозиційно-узгоджений” статус допоміг здолати Чубака, Чижмаря і Бедриківського. Чому тепер Іван Михайлович “бавиться” в стару гру – невідомо. Логічно було б прозвітувати справами тричі нардепу.

10726735_348924858616914_1961044641_n

Степан Барна: Я наголошую, в місті Тернополі і в Збаразькому виборчому округу “Блок Петра Порошенка” не висунув і не погодив жодного кандидата!

Як Андре Тан вікривав бутік у Тернополі (фото)

Стіна: українська армія нікудишня чи командування?