Керівник Бережанської Самооборони Олег Захарків йде в нардепи

Поділитися

Олег Захарків – пластун, громадський діяч, керівник громадського формування «Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні», який сьогодні працює директором обласного комунального музею Богдана Лепкого в м. Бережани зареєстрований ЦВК кандидатом в депутати до Верховної Ради України по виборчому округу №165 (Бережанський, Підгаєцький, Зборівський, Козівський, Тернопільський та частина Кременецького р-нів). За підтримки «Самооборони Майдану» та політичної партії «Об’єднання Самопоміч».
Головною цінністю у житті вважає свою сім’ю, а ще бути корисним народу і державі! Важливим рисами є чесність та доброта, віра в Бога та у власні сили.
Своєму становленню як громадянина України завдячую Національній Скаутській організації Пласт. Саме ті знання, які я отримав в організації, рамки, у яких я виховувався, зокрема, головні обов’язки пластуна – це вірність Богові та Україні, допомога іншим зробили вагомий вплив на моє життя, сформували мене як патріота, і цим принципам я не зраджую й сьогодні.
Брав активну участь у Помаранчевій революції. Під час подій на Майдані та Революції Гідності був членом Бережанського районного штабу опору диктатурі, організатор волонтерського руху по збору допомоги учасникам Євромайдану. Засновник та керівник громадського формування «Бережанська Самооборона ім. Героїв Лисоні». Керівник районного координаційного центру з підтримки бійців в зоні АТО. Депутат Бережанської міської ради: 2002-2006 рр., 2006-2010 рр., 2010-1015рр.
Переконаний у тому, що лише самостійно обраний депутат зможе бути по-справжньому незалежним і дієво відстоювати інтереси своїх виборців.
– Я чудово розумію усю відповідальність, яка, в разі обрання мене депутатом, ляже на мої плечі. Обіцяю лише одне, що чесно служитиму й робитиму все від мене залежне для процвітання рідного краю. Партії та політики змінюються, а життя триває, мені й надалі доведеться жити поруч із вами й дивитися вам в очі.

Спалено службовий автомобіль свободівця, голови Бережанської районної ради

Роман Заставний спростував інформацію про аварію