Кілька слів про переможців всеукраїнського фестивалю “Ярмарок талантів”

Поділитися

Тріумф представників танцювальних номінацій! Саме такий головний підсумок фестивалю «Ярмарок талантів», на якому (як і на інших проектах даних організаторів) завжди основними учасниками були вокалісти. На даному ж форумі усі у захваті були від яскравих виступів конкурсантів у номінаціях: Народний танець, Сюжетний танець. Бальний танець, Естрадний танець, Спортивний танець з акробати кую Класичний танець, Сучасний танець, Балет. Танцівникам настільки сподобалось, що вони сказали, що залюбки будуть брати участь у інших фестивалях організаторів. Найближчий планується у першій половині грудня у столичному ДК «Росток». Подавайте заявки на участь! Особливо це стосується представників жанру хореографії.
А для вокалістів наступним буде проект – «ПОКАЖИ СВІЙ ТАЛАНТ СВІТУ» 22 листопада, субота, 14-00, Київ, клуб «Route66», Вхід вільний. І на наступний день – 23 листопада, неділя, 12-00, Київ, вул.. Хрещатик 25, площа перед кафе «Кобзар»
Презентація проекту «ПОКАЖИ СВІЙ ТАЛАНТ СВІТУ» в рамках благодійного проекту «Україна у нас єдина». (Збір коштів у підтримку воїнів АТО).
Але повенемося до звітного фестивалю «Ярмарок Талантів».
Переможці усіх номінацій в усіх віковими категоріях (Лауреати Першого ступеню) отримали Подяки від Міністерства культури Украйни за підписом легендарного міністра Євгена Нищука, знаменитого «Голосу Майдану».
Окрім дружньої обстановки на фестивалі і у затишному залі Будинку Архітектора, що у самому серці столиці, біля Майдану Незалежності особливо запам’яталися дві речі. Перша. До дітлахів у «Дитячій номінації» віком від чотирьох рочок вже усі звикли на цих фестивалях. А ось учасник якому аж 68 років – це, погодьтеся, не стандартно. Тим паче, що виконував він не що-небудь, молодецькі танці, у т.ч і «вогненну чечітку»! Музика єднає усі покоління!
Друге. Найбільш хвилюючим моментом на фестивалі був вступ юного підлітка, який з таким болем у серці прочитав вірш про любов до рідної України, про загиблого бійця АТО, що організатор від надлишку емоцій заплакав, а ведучий довго не міг об’явити наступний номер, також внутрішньо борючись, щоб стримати сльози. Особливої сили цьому факту надає те, що вірш хлопець не вичитав десь, а сам є його автором, і що проживає він не де-небудь,а у місті Судак. Хто не зрозумів, то проясняю, що це – Крим! Друзі, Крим!!! Такий приклад є яскравим підтвердженням того, що як би нас політики не роз’єднували, усі ми у душі є і будемо залишатися українцями, щирими патріотами своєї Батьківщини. Усе у нас буде добре!!!
Заохочення для лауреатів фестивалю «Ярмарок Талантів» 18 жовтня 2014 р.
Гран-прі – Народний ансамбль танцю «Миколаїв – Трицвіт» Миколаїв
– Сертифікат від Київської відео-фото-студії «Андрій Валуєв music» на право безкоштовних зйомок ВІДЕО КЛІПУ.
– Запрошення від організаторів на безкоштовну участь у літньому фіналі проекту «Ярмарок Талантів» у липні-серпні 2015 року на Чорноморському узбережжі Херсонщини у курорті Лазурне.
– Диплом «Гран-Прі» проекту «Ярмарок Талантів» і кубок
Лауреат 1-го ступеню – Щербань Анна (акордеон, вокал), Стефанов Ігор (гітара, пан-флейта, сакс-тенор, вокал), м. Остер Чернігівської області
– Сертифікат від Київської відео-фото-студії «Андрій Валуєв music» на право безкоштовних зйомок фото-сесії-портфоліо.
– Запрошення від організаторів на безкоштовну участь у літньому фіналі проекту «Ярмарок Талантів» у липні-серпні 2015 року на Чорноморському узбережжі Херсонщини у курорті Лазурне.
– Диплом «Лауреат 1-го ступеню» проекту «Ярмарок Талантів» і кубок
Лауреат 2-го ступеню – Ансамбль сучасного танцю Миколаївського коледжу культури і мистецтв, м. Миколаїв
– Сертифікат від Київської відео-фото-студії «Андрій Валуєв music» на право безкоштовних зйомок фото-сесії-портфоліо.
– Запрошення від організаторів на безкоштовну участь у літньому фіналі проекту «Ярмарок Талантів» і кубок у липні-серпні 2015 року на Чорноморському узбережжі Херсонщини у курорті Лазурне.
– Диплом «Лауреат 2-го ступеню» проекту «Ярмарок Талантів» і кубок
Лауреат 3-го ступеню – Бачінська Анастасія Бровари Київської області
– Сертифікат від Київської відео-фото-студії «Андрій Валуєв music» на право безкоштовних зйомок фото-сесії-портфоліо.
– Запрошення від організаторів на безкоштовну участь у літньому фіналі проекту «Ярмарок Талантів» і кубок у липні-серпні 2015 року на Чорноморському узбережжі Херсонщини у курорті Лазурне.
– Диплом «Лауреат 2-го ступеню» проекту «Ярмарок Талантів» і кубок
– Сертифікат від Київської радіостанції «Молоде радіо»
Найкраща україномовна (бажано авторська!) пісня
Краще виконання україномовної пісні –
– Сертифікат від Київської радіостанції «Молоде радіо» на право безкоштовної ротації пісні на хвилях «Молодого радіо».
1- Лефко Аліна: смт. Шишаки, Полтавська область
2- Бачінська Анастасія Бровари Київської області
3- Заргарян Діана Київ
– Сертифікат від кращої студії звукозапису України «АНТВАНТ»
на безкоштовний запис пісні:
1- Бачінська Анастасія Бровари Київської області
2- Щербань Анна (акордеон, вокал), Стефанов Ігор (гітара, пан-флейта, сакс-тенор, вокал), м. Остер Чернігівської області
3- Морозова Катерина Київ
4- Сварник Олександра Київ
5- Олег Поляк Киев
► Усі музичні викладачі і Переможці усіх вікових категорій і усіх номінацій нагороджені ПОДЯКАМИ Міністерства культури України (за підписом міністра культури України Є.Ніщука)
► Призери усіх вікових категорій і усіх номінацій нагороджені Дипломами організаторів
► Усім учасникам – пакети з сувенірами
ЧЛЕНИ ЖУРІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Ярмарок Талантів» 18 жовтня:
– Рябов Ігор Сергійович (Київ) – піаніст, лауреат міжнародних конкурсів, викладач класу спеціального фортепіано Київської середньої спеціалізованої музичної школи ім.. М.В. Лисенко.
Андрій Кошман (Київ) – музичний редактор Національної радіокомпанії України, лауреат міжнародних вокальних конкурсів.
– Олена Гончарук (Київ) – солістка Національної опери України, лауреат премії імені Луценка
– Денис Гриценко (Київ) –шоумен, артист, музикант. Постійний учасник музичних і танцювальних проектів (серед яких проекти The Вйо, Tree Orange, Кука та банда)
– Анастасія Гончарук (Київ) – лауреат і член журі міжнародних конкурсів, музичний продюсер
Фестиваль-конкурс «ЯРМАРОК ТАЛАНТІВ», 18 жовтня 12-00 Вхід вільний, Київ, Будник Архітекторів,
Найкраще мірило роботи організаторів – відгуки учасників. Ось один із них, що надійшов буквально на наступний день після фестивалю: ««Огромное спасибо за прекрасный конкурс! Спасибо всем членам жюри за доверие! Желаем Вам, чтоб фестиваль развивался, чтоб вы находили побольше новых, интересных имен и чтоб все получали удовольствие от общения с Вами (как мы). Еще раз спасибо. Будем рады дальнейшему сотрудничеству.» Оля Мерлянова

Продажа автомобилей в новом пространстве

Як проходить ремонт тротуарів у Тернополі