На злодієві шапка загорілась?

Поділитися

Вчора тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомила про жахливі речі з ремонту доріг на Тернопільщині. Виявилося, що облавтодор, економлячи державні гроші, закупив бітум для виготовлення асфальту вдвічі дорожчий, ніж його ринкова вартість.

Сьогодні прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області поширила повідомлення, згідно якого їм фест пече, що громадськість довідалась про махінацію з державними коштами.

“На веб-сайті інтернет-видання «Про все» незаконно опубліковані бухгалтерські документи державного підприємства  «Тернопільський облавтодор». По даному факту ДП «Тернопільський облавтодор» звернулося до правоохоронних органів щодо незаконного виносу та розповсюдження бухгалтерських документів з мокрою печаткою ДП «Тернопільський облавтодор» з метою встановлення осіб, причетних до даного факту.

За результатами звернення відкрито кримінальне провадження.

Також за цим фактом Служба автомобільних доріг у Тернопільській області спільно з ДП «Текрнопільський облавтодор» створили комісію щодо встановлення осіб, які винні у незаконному  виносі та розповсюдженні бухгалтерських документів державної установи”,- повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.


 

Про що розкажуть білборди кандидатів у Верховну Раду?

У Тернополі не буде води