Пенсіонер Микулинець незадоволений роботою “Ощадбанку”

Поділитися

В одну із груп інтернет-газети “ПРО ВСЕ”  в соціальні мережі поскаржився Віктор Горбаль. Чоловік написав: “В Ощадбанку в смт Микулинець, що на Тернопільщині, інкасатори везли готівку 7 жовтня 2014 року з ранку- то на 14 год.,то на 18 год будуть- чим викликали невдоволення пенсіонерів,які чекали на готівку,а коли у інкасатора запитали причину доставки готівки за 30 хв до завершення терміну роботи ОЩАДБАНКУ з клієнтами,він став хамити присутнім в приміщенні пенсіонерам! А що буде дальше- ближче до Виборів і після них-невідомо-не навчаться наші клєрки культури обслуговування населення!”.

Ми звернулися за коментарем у філію Ощадбанку в Микулинцях. Контролер-касир чемно повідомила свій номер, розповіла, що замовила готівку, але інкасаторська машина прокладає свій маршрут відповідно до замовлення і потреб й інших філій банку. При клієнтах працівниця ще раз телефонувала до інкасаторів. Вони повідомили, що будуть після обіду. Години не могли уточнити через завантаженість роботою. Прибули о 15 годині 30 хвилин.

-Через затримку з надходженням готівки, я також працювала на дві години понаднормово, щоб обслужити усіх клієнтів – розповіла касир.

 

 

Анатолій Гриценко:”Громадянська позиція” вимагає від Президента невідкладно підписати “Закон про люстрацію” – очищення влади

Прогноз Тараса Березовця на жовтневі вибори