Співак Віктор Павлік збирає 15 тисяч гривень тернопільським воїнам в АТО

Поділитися

25 жовтня у Тернополі відбудеться концерт Віктора Павліка у Тернополі (детальніше можна ознайомитись на афіші). З цього приводу журналіст “ПРО ВСЕ” поспілкувався зі співаком.

У рідному краї, де народився Віктор Павлік, вчився, ходив на тренування на греблі на каноє, сподівається порадувати земляків новою програмою “Дай нам Боже”. У концерті буде багато ліричних пісень.

-Будемо співати “Два кольори”, “Рідна мати моя”, “Не тополю високую”, “Дай нам Боже”, “Ах, моє ти село”, “Чорнобривці” і багато багато інших чудових пісень,- зізнається співак, який хоче порадувати тернополян усією класикою українського романсу. Це буде сеанс лікування душі.

Місяць тому Віктор Павлік виступав у Миколаєві, у шпиталі. До нього підійшов один з бійців і каже: “Пане Вікторе, я завтра вже їду до себе в батальйон “Збруч”, ми стоїмо там то там то в Херсонській області. Скоро починаються холода. Нас 500 чоловік. Розумію, що це багато, але наскільки зможете, підтримайте нас теплими шкарпетками, теплою нижньою білизною, кальсонами, рукавиці, шапки. Ми вже скоро будемо мінятися, але треба думати про нових людей, які сюди приїдуть. І я розумію, що це проблема. Я пообіцяв йому допомогти. Ми обмінялися телефонами. Коли кинувся в Києві шукати. Найскромніший такий комплект коштує 250 гривень. 50 комплектів – це вже не мала сума. І я розраховував, коли виступав у Миколаєві, що мої друзі-депутати, підприємці допоможуть, але коли я поїхав, то поки лише кажуть, що будуть “думати”. А цей хлопець Василь телефонує мені, питає. Вже навіть соромно, що так затягнулося в часі. Відчуваю свій обов’язок перед батальйоном. Хлопці оберігають мир наш на кордоні.  Я мушу зібрати кошти і хочу допомогти. Тому поїхав в тур. На кожній афіші пише, що частина коштів буде перерахована для потреб солдат. Чому частина, запитаєте? Я радий би всі, але треба платити за оренди залів, зарплату музикантам, треба їсти і за щось елементарно жити. Свій же власний гонорар я віддаю повністю на потреби наших солдат, на придбання комплектів білизни. Кожного ранку просинаюся і думаю про це, як і ввечері засипаю, думаю, що я завтра зроблю для цього. Навіть на концерті, я не соромлюся, ставлю банку і збираю кошти. Хто скільки може.

Крім того, на сайті “ПРО ВСЕ” розпочато розіграш двох квитків на концерт Віктора Павліка за аукціонним принципом. Кожен бажаючий, який прочитав цю замітку, може запропонувати свою ціну, вищу, ніж це зробив його попередник. Зробити це може кожен користувач соцмереж, який зі свого профілю напише свою пропозицію. Два квиточки на найкращі місця на концер вручить  Віктор Павлік. Також зі співаком можна буде поспілкуватися і сфотографуватися напам’ять. Виручені кошти підуть також на підтримку тернопільських воїнів.

Тернополяни, наберіть води завчасно

Відомі тернополяни демонстрували одяг львів’янок