Тернопіль скинув свободівські “кайдани”

Поділитися

У надзвичайно запеклій виборчій гонці у Тернополі здобув перемогу “фантом”, якого жодня дня не бачили виборці – Тарас Пастух. Самовисуванець, якого висували друзі, підтриманий воїн в АТО жодного дня не ходив і не агітував за себе. Можливо, саме це й дозволило депутату обласної ради зі скомпрометованої по саме нікуди фракції перепроданої донецьким Української народної партії стати переможцем. Так-так, саме йдеться про того самого Тараса Пастуха, якому шоумен Сергій Притула дава гроші на літачок, а тим часом весь Тернопіль “красувався” у біг-бордах Пастуха.

Дружина Тараса Пастуха, ходячи по зустрічах, починала “плач Ярославни” щодо Ярослава Джоджика. Мовляв, він їм ніхто. Як би там не було, тернополяни “купилися” на фантік, який їм розрекламували і запропонували. Потягнулася рука 16 тисяч краян- 35,1% поставити “галочку” за Пастуха ( дані ЦВК ще не остаточні, опрацьовано 48,8% протоколів).

На другому місті свободівець Олексій Кайда. Його підтримало 23,7% виборців (11 тисяч осіб).

Замикає трійку “педагогічно-історичне” диво Іван Ковалик, який вбухав найбільшу суму у виборчу агітацію, але не вклав жодної власної копійки.  Кажуть, його штабісти задоволені, оскільки з самого початку працювали на те, щоб свободівець Олексій Кайда не мордував ще одну каденцію Тернопіль. Ковалика підтримали тільки 10 тисяч 913 виборців (із поки опрацьованих бюлетенів).

Хто виграв вибори на Тернопільщині?

***

У Чорткові “вибирають” кота в мішку, а не депутата?

***

Хто виграє по чортківському виборчому окрузі?

***

Тарас Юрик переміг голову Козівської райради

***

У теребовлянському виборчому окрузі виграє Микола Люшняк

У теребовлянському виборчому окрузі виграє Микола Люшняк

У “північному” окрузі Тернопільщини переміг діючий нардеп