Тернопільська спецслужба поговорила з про вибори зі справжніми активістами?

Поділитися

Напередодні проведення позачергових виборів народних депутатів України в Управлінні СБУ в Тернопільській області  відбулася зустріч з представниками місцевих громадських організацій «Опора», «Автомайдан», «Самооборона майдану», «Комітет виборців України».

Лейтмотивом зустрічі було налагодження ефективної взаємодії між спецслужбою і громадськістю краю в інтересах забезпечення безперешкодного проведення вільних, прозорих та демократичних виборів до Верховної Ради України.

Присутніх поінформовано, що Управлінням СБ України, у межах компетенції, вживаються відповідні організаційні та практичні заходи з метою попередження та мінімізації кількості  правопорушень під час підготовки і проведення парламентських виборів. Чималу увагу приділено питанню протидії терористичним та екстремістським проявам під час виборчого процесу, які вирішуються у рамках роботи регіональної координаційної групи АТЦ.

Водночас, чимала надія правоохоронців на допомогу громадськості краю. Тому, Управління звернулося до активістів громадських організацій та, загалом, до небайдужих людей з проханням повідомляти про будь-які порушення виборчого законодавства на телефонну лінію довіри, яка працює цілодобово за телефоном (0352) 52 – 90 – 00, повідомляє  прес-група УСБУ в Тернопільській області

Цікаво. чи зі справжнім “автомайданом” говорили “специ” чи обслугою родини Юликів?

 

Педагоги Збаража в шоковані агітацією

Чи потрібен тернополянам такий депутат?