У центрі Тернополя оновлюють вуличне освітлення

Поділитися

У сквері на вулиці В’ячеслава Чорновола представники КП «Тернопільміськсвітло» працюють над заміною вуличного освітлення.

Як розповів директор КП «Тернопільміськсвітло» Олег Лехіцький, незабаром у сквері засяють нові ліхтарі виробництва тернопільської корпорації «Ватра».

– Зараз у сквері проводяться роботи із встановлення кабелів та облаштування фундаментів під опори світильників. Ми плануємо, що вже першого листопада тернополяни зможуть оцінити нове освітлення. Ліхтарі будуть виконані у стилі тих, що весною цього року ми обладнали на вулиці Сагайдачного. Однак на Сагайдачного ліхтарі мають два плафони, а у сквері на вул. В. Чорновола ліхтарі матимуть по одному плафону. Вони гармонійно впишуться в архітектурний ансамбль центральних вулиць Тернополя. Окрім того, нові світильники – світлодіодні, тому споживають електроенергії менше, ніж ті, що були тут раніше, відтак допоможуть економити електроенергію. При цьому вони забезпечать достатньо якісне освітлення, яке відповідає всім стандартам та нормам, – розповів Олег Лехіцький.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Чи потрібен тернополянам такий депутат?

Останнє інтерв’ю пластуна, бійця “Айдару” Віктора Гурняка