Як чиновники відкривали поліклініку в онкодиспансері (фото)

Поділитися

“Вимогою часу та пацієнтів стало сьогоднішнє довгоочікуване позачергове відкриття нового поліклінічного відділення в Тернопільському обласному комунальному клінічному онкологічному диспансері”
Про це повідомив під урочистостей відкриття сучасного поліклінічного відділення у Тернопільському обласному онкодиспансері, яке розраховане на прийом 200 відвідувачів щоденно, головний лікар Тернопільського обласного онкодиспансеру Леонід Шкробот.

ФАЙНО ШКРОБОТА-МОЛОДШОГО ПРИЛАШТУВАЛИ
ФАЙНО ШКРОБОТА-МОЛОДШОГО ПРИЛАШТУВАЛИ

Як повідомив головний лікар, “наразі завершився перший етап реалізації проекту реконструкції поліклініки з добудовою з третього поверху”.
5 (1)Фінансування даного проекту проводиться Міністерством регіонального розвитку та соціальної політики.
За даними Управління комунального будівництва ТОДА, кошторис даного проекту складає 20 млн 774 тис. грн. На даний момент профінансовано та виконано робіт на суму 7 млн 452 тис.грн.

ГОЛОВНИЙ ДОХТОР ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ПАН КУРИЛО
ГОЛОВНИЙ ДОХТОР ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ПАН КУРИЛО

В результаті реконструкції поліклінічного відділення, з добудовою третього поверху, отримано додаткові площі для розміщення чотирьох кабінетів функціональної діагностики, окремого операційного блоку з післяопераційними палатами та п’ятьох кабінетів лікарського прийому.

БЛА-БЛА-БЛА, СКОРО ВСІМ НАМ ЗАСПІВАЮТЬ ЛА-ЛА-ЛА. ДОБРЕ, ЯКЩО СПІВОМ ЛИШЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ, А НЕ СМІТТЯРЧАНОЮ ЛЮСТРАЦІЄЮ ЧИ ЩЕ ГІРШОЮ
БЛА-БЛА-БЛА, СКОРО ВСІМ НАМ ЗАСПІВАЮТЬ ЛА-ЛА-ЛА. ДОБРЕ, ЯКЩО СПІВОМ ЛИШЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ, А НЕ СМІТТЯРЧАНОЮ ЛЮСТРАЦІЄЮ ЧИ ЩЕ ГІРШОЮ

Головний лікар наголосив на тому, що “вимогою часу та пацієнтів стало сьогоднішнє довгоочікуване позачергове відкриття нового поліклінічного відділення в Тернопільському онкодиспансері”.
Попри велику кількість відвідувань поліклінічного відділення (у 2013 році склало 29012 осіб, з них – 8682 хворих, які звернулись вперше та 14552 осіб сільського населення) та прийом населення в обмежених умовах, адміністрацією медзакладу прийнято рішення таки розпочати роботу нового поліклінічного відділення, яке на сьогодні уже має певну діагностичну базу, оснащену сучасним ультразвуковим та ендоскопічним обладнанням, мамографом.
У новій поліклініці передбачено денний стаціонар з операційною, що дасть змогу на сучасному рівні виконувати операції. Однак, затримка фінансування інших етапів проекту не дає змоги медзакладу запрацювати на повну потужність.

А З ЦІЄЇ ВДАЛОЇ ЗНИМКИ БУДУТЬ ПЕРТИСЯ ВСІ НАСТУПНІ ПОКОЛІННЯ )))
А З ЦІЄЇ ВДАЛОЇ ЗНИМКИ БУДУТЬ ПЕРТИСЯ ВСІ НАСТУПНІ ПОКОЛІННЯ )))

Під час урочистостей голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк висловив подяку усім, хто долучився до будівництва та ремонту нововідкритого поліклінічного відділення.
– Розуміємо, що складнощі на шляху завершення проекту є – мовив Олег Мирославович. – В процесі надання медичних послуг дуже важливо, аби медперсонал працював в належних умовах, аби люди, які звертаються за допомогою у цей медичний заклад, почувалися комфортно та надійно.
Він додав, що “сьогоднішня подія показує, що не на словах, а реальними справами медична галузь вирішує першочергові, пріоритетні завдання сфери охорони здоров’я”.
Заступник голови Тернопільської облради Олег Боберський теж привітав колектив медзакладу, зазначивши, що “багато років держава не вважала охорону здоров’я пріоритетним напрямком”:
На важливості події наголосив і директор департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Курило. Він зауважив, що “департамент охорони здоров’я, керівництво обласного онкологічного диспансеру активно співпрацює з недержавними фінансовими організаціями”.
За словами директора департаменту, “у рамках державно-приватної співпраці у 2013 році спільно з Фондом “Розвиток України” залучено понад 17 млн гривень, придбано сучасні апарат променевої терапії та комп’ютерний томограф. За кошти державного та обласного женская бюджетів в сумі двох мільйонів гривень впродовж 2010-2013рр. в онкодиспансері збудовано індивідуальну дахову котельню, яка забезпчує енергозбереження; добудувано третій поверх поліклініки з сучасним ремонтом приміщень та комунікацій (близько одинадцяти мільйонів), введено в експлуатацію теплий перехід між корпусами (п’ятсот тисяч гривень та проведено реконструкцію радіологічного відділення (більше ніж чотири з половиною мільйона гривень).
Володимир Курило висловив надію, що “завдяки покращенні умов спеціалізованої медичної допомоги у Тернопільському обласному комунальному клінічному онкологічному диспансері, тисячі людей повертатимуться з закладу додому здоровими”.Хірурги-онкологи Тетяна Демчук та Надія Кухарчук Онкодис.відділення поліклінічне головна Лікарі-гінекологи в кабінеті патології шийки маткиМайбутня операційна в денному стаціонарі

Як відомий шоумен Сергій Притула займається волонтерством і піаром політиків (відео)

Ляшка в Івано-Франківську зустріли яйцями і гарбузом