Звернення лідера “Правого сектора” Тернопільщини Василя Лабайчука

Поділитися
“Ні” церковній п’ятій колоні!

Наприкінці лютого – на початку березня, коли режим внутрішньої окупації похитнувся, з’явилися надії – в УПЦ МП розпочалися позитивні процеси, спрямовані на її усамостійнення від Москви. Однак, сподівання на те, що УПЦ МП проголосить автокефалію або, принаймні буде проводити самостійну від Москви політику, не виправдалися.Навпаки, сьогодні УПЦ МП знову показує свою проімперську сутність. Скільки разів ми бачили священиків УПЦ МП, які воюють на боці терористів? Скільки разів траплялися випадки, коли священики УПЦ МП з огляду на свою зневагу до всього українського відмовлялися хоронити українських вояків?

І це ще не все! Скільки церков УПЦ МП, особливо у центрі та на сході нашої країни переповнені імперської символікою (буквально на церковних воротах замість хреста висить московський двоголовий орел)? Скільки священиків-україноненависників на проповідях називають українських військових бандитами, а московських убивць – героями?

УПЦ МП на сьогоднішній день є не так Церквою, як пропагандистською машиною, мета якої – відвернути українців від власного коріння і зорієнтувати їх на «московську правду».
Отож, вірні УПЦ МП! Ретельно перевіряйте своїх священиків! Запропонуйте їм молитися за загиблих героїв Небесної Сотні та військових, що загинули на війні, за перемогу України. Вимагайте від них не поминати на Службі Божій патріарха Кіріла (Гундяєва)– вірного підлабузника Путіна! Якщо відповідь буде негативною, знайте, що перед вами – слуга не Бога, а Кремля!

У такому випадку створюйте ініціативні групи з повернення до українського православ’я. Проводьте інформаційну і організаційну роботу серед інших членів парафії.

Якщо вам потрібна будь-яка допомога у переведенні власної парафії під юрисдикцію української Церкви, звертайтеся до нас, українських націоналістів!

Разом – очистимо нашу землю від тих, хто поклоняється не Богу, а земним кровопивцям на кшталт Путіна!

Лідер “Правого сектора” Тернопільщини Василь Лабайчук

Як працювала Громадська рада

Як гріються українські солдати