Через сильний туман у Тернополі сталася аварія

Поділитися

Густі тумани на території України спричинили до скоєння ряду дорожньо-транспортних пригод. Не виключенням стала і Тернопільська область. 30 жовтня біля 6 години ранку водій автомобіля «Шевроле лачеті» слідуючи по автодорозі обхід Тернополя, в умовах густого туману, проявив необачність та не пропустив вантажний автомобіль «Камаз», що рухався по головній автодорозі «Тернопіль – Львів». Результат зіткнення виявився трагічним, водій та один з пасажирів від отриманих травм померли, ще двоє пасажирів госпіталізовано. На разі проводяться слідчі дії, але вже можна констатувати, що супутньою причиною автопригоди стали погодні умови.

Працівники ДАІ звертаються до всіх водіїв бути уважними та обережними за кермом в умовах туману, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), ввімкнені габаритні вогні не дають гарантії, що ваш автомобіль буде вчасно помічений іншими учасниками дорожнього руху. Слід відмовитися від ризикованих маневрувань, таких, як обгін чи випередження, максимально знизити швидкість та збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.

Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці, якщо є можливість, забрати транспортний засіб за межі проїзної частини, включати аварійну світлову сигналізацію.

ДНР та ЛНР готуються до “виборів”: бойовики перевдягаються у одяг Нацгвардії та готують провокації

У Борщові загинула людина через холод