Домофон чи двері з кодовим замком, що вибрати?

Поділитися

На сьогоднішній день встановлення надійних під’їзних дверей дуже актуальне питання як для мешканців Тернополя так й інших міст де є багатоквартирні будинки. Є ряд основних причин це зробити:

  1. Збереження тепла. Скоро зима, а економія енергії зараз одне з найактуальніших питань для цілої країни. А двері є важливим пунктом в питанні збереження тепла.
  2. Захист від грабіжників. Кількість квартирних крадіжок зростає з кожним днем, так під’їзні двері ніколи не дадуть 100% гарантії недоторканості вашого житла але все ж знизять ризик проникнення зловмисників.

Де ж знайти надійну фірму яка б встановила міцні та не дорогі двері? Насправді таких фірм в Тернополі не так багато, одна з них – Безпечний дім. Зателефонувавши до них ми дізнались які є різновиди металевих під’їзних дверей. Є декілька варіантів вирішення наболілого питання кожного будинку:

– Двері з кодовим замком. Дешеве та просте рішення питання. В залежності від розмірів їх ціна коливається в межах 2800-3500грн. Це утепленні мінеральною ватою двері покриті спеціальною антикорозійною фарбою. В ціну вже входить замок та вартість робіт з монтажу та демонтажу старих дверей.

дверіДвері з домофоном. Складніша та більш затратна справа проте ефективність цього рішення на порядок вища. Справа в тому що в домофонній системі використовується електромагнітний замок який на відміну від механічних замків є практично вічним адже він не має рухомих частин які зношуються. Також у комплектацію входить доводжувач який буде примусово зачиняти двері, плавно та без гуркоту. На все обладнання надається гарантія. Ціна такої системи орієнтовно 6000грн та залежить від ряду факторів, ви зможете її уточнити передзвонивши в офіс цієї фірми – 0352 42 20 05.

В обох випадках двері виготовляються під замовлення, точно під необхідні розміри, виконуючи побажання клієнтів – віконечко, різні типи замків та оздоблення. Виробництво виключно місцеве, жодних китайських комплектуючих, метал товщиною близько 2мм який не під силу пошкодити вандалам. Можлива доставка та встановлення по всій області і навіть за її межами!

Мешканці кожного будинку мусять для себе вирішити як їм бути – терпіти холод в під’їзді, бачити посторонніх осіб які часто використовують під’їзд для ночівлі або взагалі як туалет, чи все ж витрати один раз, нехай не малу суму, але зробити важливий крок до благополуччя будинку. Ніхто крім нас цього не зробить!

Коли своєї сумки мало

“Супер Арбалет”: товары для настоящих мужчин