Олег Барна спробує попіаритись на спирті?

Поділитися
В неділю 30 листопада о 12.30 в селищі Нагірянка Чортківського району запланована акція протесту аграріїв, яким Укрспирт заборгував 11 млн. грн., за здану на “Марилівський спирт завод” кукурудзу. Під час акції запланована виїзна сесія Чортківської районної ради та перекриття автомобільної дороги.
За наявною інформацію також планується виступ народного депутата України Олега Барни, який в черговий раз розкаже про політичні “секс – шопи” та як треба боротись проти “банди”. Проте Олег Степанович нажаль тільки словом, а не ділом. Новообраний депутат на всіх центральних каналах розповідав про корупцію в спиртовій галузі і “кришування” найвищих посадових осіб Кабміну. А в четвер 27 листопада проголосував знову за кандидатуру Яценюка на пост прем’єр – міністра, без жодних претензій. Депутат забув, він тепер тоже влада і несе повну відповідальність за те що відбувається в країні і особливо в окрузі.Як виявилось Олег Барна на місцях “вічний револіціонер”, в Києві слухняний кнопкодав.
Cергій Папало, papa_177@ukr.net
Від інтернет-газети “Про все”.
У соціальній мережі Фейсбук брат Олега Барни – Степан – розмістив відео, в якому виклав відеозапис виступу Олега Барни з цього питання. Переглянувши відео – можете зробити висновки, шановні читачі.

Чого очікувати від так званого нового топ-менеджменту країни?

Нема води на вулицях Паращука, Шашкевича, частково Руській і Танцорова