Патріотичний квест “Легенди твого міста”

Поділитися

9 листопада у Тернополі відбудеться патріотичний квест “Легенди твого міста”
ГО “Всеукраїнський волонтерський рух” в рамках проекту “Школа патріотів” та спільно з ГО “Відкрий Україну” до Дня української писемності та мови пропонують весело та з користю для себе та України провести час, організувати якісне сімейне дозвілля або дружній відпочинок в неділю 9-го листопада та прийняти участь у цікавих та веселих змаганнях у вашому місті!
В знак єднання одночасно в 10 містах півдня, заходу, сходу та центра України розпочнеться цікава командна гра з онлайн – супроводженням, в якій команди можуть відкрити по-новому своє місто, закохатися в невідомі раніше вулиці. Україна – дуже багата країна, і кожне наше місто сповнене легенд та цікавостей, невідомих нам. Тож, щоб зробити країну сильною та привабливою для туристів, ми маємо по-новому подивитися на рідний край, а також запрошувати оточуючих робити ці відкриття! Тільки разом, активно і весело, ми зможемо зберегти історію та легенди свого міста та показати їх всьому світу!
Надалі планується зібрати ці знання і відомості та надрукувати збірку “Путівник цікавинок України”, де будуть розроблені туристичні маршрути, розказані легенди окремих регіонів, надані відомості щодо визначних подій і легендарних особистостей-українців, які мали до цього відношення. Збірки будуть подаровані на День Миколайчика діткам, а також будуть використовуватись для розвитку туристичної галузі в Україні!
Переможцям квесту – подарунки від інтернет-магазину «Маленький Сократ»
Деталі квесту за посиланнями: http://quest.ua/GameDetails.aspx?gid=49580 та www.facebook.com/groups/UA.Volunteers

Борщівська сорочка (відео)

Чарівна Тернопільщина (відео)