Що то таке було у третій кременецькій школі? (відео)

Поділитися

На темі патріотизму сьогодні відбувається, на жаль, чимало різних спекуляцій. Політики, злодії і просто різноманітні авантюристи спекулюють, щоб отримати дивіденди. У третій кременецькій школі, звичайно, організовуючи флеш-моб. вірили, щоб прищеплять своїм вихованцям найкращі почуття і продемонструють іншим, якими класними можна бути. Те, що насправді вийшло, краще б не демонстрували у соціальній мережі. Чи то організатор флеш-мобу у школі не має поняття, що то таке, чи діти не підготувались як слід, але на відео зафіксували звичайний посередній танок, який погано прорепетирували.

Флешмо́б (також флеш моб і флеш-моб, англ. flash mob — «спалахуючий натовп», flash — спалах, mob — натовп) — це заздалегідь спланована масова акція, зазвичай організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, у якій велика кількість людей оперативно збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь узгоджені дії (сценарій), і потім швидко розходяться.Немає єдиної думки з приводу того, яка мета проведення флешмобів. Учасники того самого заходу можуть переслідувати різні цілі. Серед можливих варіантів — розвага, порушення повсякденного ходу життя, справити враження на навколишніх, відчуття причетності до спільної справи, самоствердження (випробувати себе: «Чи зможу я це зробити на людях?»), спроба одержати гострі відчуття. Ідеологія класичного флешмоба дотримується девізу «Флешмоб поза релігією, поза політикою, поза економікою».

Рух флешмоба виходить із того, що у флешмоб-акцій є типові правила. Найважливіші їхні пункти:

Начебто спонтанне дійство. Заборона збиратися або привертати увагу на місці до акції, одночасний початок і закінчення акції її учасниками. Після акції потрібно миттєво зникати з місця дії в різні сторони, і робити вигляд начебто ні чого й не було.
Сценарій повинен привносити абсурдність у те, що відбувається.
Жорстке дотримання сценарію.
Не викликати агресивної реакції. Не порушувати законів і моральних засад, не показувати ніяких політичних поглядів. Флешмоб-акції, що не дотримуються цього вже будуть екстрім-мобом або політ-мобом.

Нестандартна аварія на кременецькій трасі (відео)

Голова Тернопільської обласної ради хоче, щоб всі бігали за круглим і чорнобілим