У Кременці виступили проти банди у владі

Поділитися

17 листопада о 7.30 біля приміщення адміністрації пройшла попереджувальна акція, спрямована проти відсутності змін у державі та на території краю, проявів беззаконня та бездіяльності влади. Були висунуті основні вимоги:
1. Практична реалізація люстрації на території району.
2. Недопущення на посаду директора ДП Кременецького управління з постачання та реалізації газу Гуславського А.А.
3. Відновлення заробітної плати освітянам району у повному обсязі.
Колектив ДНЗ №5 протестував проти безчинства правоохоронних органів і судової влади при вирішенні конфліктної ситуації у колективі та вимагав справедливого рішення.

Цією ж самою датою, коли Гуславська була звільнена з роботи (відпрацювавши при цьому повний робочий день, що задокументовано), нею було надано лікарняний лист до суду. Сам лист оформлений приблизно в 19 год вечора. Наша мудра пані суддя мотивувала поновлення на роботу тим, що Гуславська була звільнена знаходячись на лікарняному. Крім того прийняла рішення про компенсацію в загальному розмірі майже 10 000гр. Тобто усе як було раніше – “царьки” та “холопи”. Крім цього ця пані “копнула” одного “мента” (як вона висловилась) ногою, а іншого спробувала відправити у нокаут. Міліціонери сильно розсердились та повезли пані в лікарню на освідчення. А вже в лікарні “вдруг откуда не возьмись – появился” любимий зять. Міліціонери подобрішали та відпустили пані без медосвідчення.

Народна рада

Вірю в Україну!

0

Учні школи імені Осипа Маковея вклали свою лепту у допомогу армії