Як у Кременці господарюють (фото)

Поділитися

Нещодавно, за розпорядженням міського голови Ванжули Р.В., із комунального підприємства “Міськводгосп” було передано кілька одиниць техніки до “Кременецької оселі”. Зокрема автомобіль ЗИЛ для вивезення сміття, а авто ВАЗ 21099 – начебто, для перевезення двірників по робочих дільницях. Але, після прийому техніки (з обовязковим випробовуванням клаксону першим заступником) неприємності так і сиплються на новоприбувший автопарк. Спочатку, з настанням перших заморозків, чи то з необізнаності, чи непрофесійності забули зляти воду із ЗИЛа – результат розморозили щойно відремонтований двигун. ВАЗ 21099 спіткала більш трагічна доля, 03.11.2014, близько 17,00 години, у районі дитсадка по вул. Дубенська, він потрапив у ДТП. Винуватця ДТП встановлять працівники Державтоінспекції.
“Чорна смуга” у і так, заледве дихаючого, КП “Кременецька оселя”, повідомляє “Народна рада”.

Усім водіям Кременця добре відомі ями, які знаходяться на правій смузі дорожнього полотна в районі зупинки біля дитсадка. На цих фото чітко видно, що таксист потрапив в ДТП якраз рухаючись по цих ямах, тобто не порушуючи жодних вимог ПДР. Але здається хтось пробує “владнати справу” – правда дуже незграбно та невміло. А можливо просто не розуміють, що час дещо змінився?
Наприклад цікавим є “папірець”, виданий старшим слідчим Станіславчук А.О. Цей слідчий так “запрвцювався”, що забув відзначити деякі моменти. Наприклад, крім пасажира Максимчука О.А. тілесні ушкодження отримала ще й пасажирка ВАЗ 21099. Також замовчується те, що Олещук В.П., інженер “Оселі” був в стані алкогольного сп’яніння. За результатами медичної експертизи в цього інженера виявилось в крові 1,5 проміле, що фактично є межею між легкою та середньою ступенями сп’яніння. Хто дав вказівку, чи “попросив” слідчого не звертати уваги на ці факти , ми звичайно вияснимо. Зі слів очевидців усі пасажири Олещука В.П. мали п’яний вигляд. ДТП відбулось приблизно в 17,00 год, тобто уся ця компанія вживала в робочий час, а після того їздила містом на службовому авто. Надіємось, що гнів міського голови Ванжули Р. виллється не тільки на інженера, а на усю веселу компанію.

Zgm2gaHkdoo

lIa8vktUpSE gsP-7WNwArw 75QjDzC0kh4 09DdxhM-Obo 3PrUuA6xQNM

Ватажка горлівських бойовиків “Беса” ліквідовано

Мер Кременця “спалився” на “зимовому піску”