Зі сльозами радості та букетами зустрічали тернополян, які повернулись з війни

Поділитися

    – Особовий склад впорався з поставленими завданнями, – так скромно відзвітував про півторамісячний термін перебування в зоні АТО командир батальйону спецпризначення «Тернопіль» Володимир Катрук.

Захисники з числа добровольців та правоохоронців, що поїхали боронити кордони нашої держави ще у вересні, нарешті повернулися додому.

Бійців зустрічали батьки, кохані, діти. Зі сльозами радості та букетами маргариток символічних жовтих та синіх кольорів.

Як розповідають бійці, місцем їхньої дислокації був Лисичанськ Луганської області. Сьогодні одне з найдавніших міст та важливий промисловий центр України напівзруйнований. Хоч українські військові звільнили його від сепаритистських угруповувань, проте агресор не полишає надії взяти під контроль важливий форпост.

Зі слів Володимира Катрука, останні тижні були дуже напруженими. Приміську зону та й саме місто терористи постійно обстрілювали з «Градів» та іншої артилерії.

На щастя, втрат серед тернопільських захисників немає, хоча бійцям доводилося брати участь в бойових діях.

– Хочу доповісти краянам, – звернувся командир спецбатальйону, – ми повернулися у повному складі. Немає серед нас, слава Богу, і поранених. Трохи відпочинемо, а далі візьмемося за виконання тих завдань, які поставить перед нами керівництво обласного управління внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Даїшників Тернопільщини відправили на війну з Росією

На Тернопіллі студентський театр “Іскра Прометея” збирав кошти для міліціонерів, які невдовзі вирушать у зону АТО