Бійці з батальйону Айдар займаються хуліганством на дорозі (відео)

Поділитися

Люди на машинах з “Почесной варти” (бійці з батальйону Айдар), яких супроводжували машини Автомайдану, влаштовалисвавілля на трасі Борипіль-Київ: рухаючись по трасі з забороненою швидкістю 40 км/год, займають всі полоси, блокують рух всього транспорту, а потім підрізаючи авто б’ють водіїв транспортних засобів. До відділку міліції звернулось декілька людей, котрі були побиті цією групою людей. Були й такі, котрим погрожували махаючи зброєю… і це все під столицею України, Києвом.

Автомайданівці самі були занепокоєні витівками “горе-вояків”, білявка на відео, котра намагалася поговорити з “захисниками”, та надавали допомогу потерпілим людям. Думаю, вони й самі не очикували чим може закінчитися такий авто-марш. 8(

P.S. Дружина водія дійсно вагітна.
P.S. Бійці “Айдару” супроводжували тіла загиблих бійців

ЄвроМайдан – EuroMaydan

Заступник командира батальйону “Айдар” Сергій Граб підтвердив, що його бійці влаштували бійку з водієм на трасі Бориспіль – Київ. Про це він повідомив у коментарі Корреспондент.net..

За його словами, силовики батальйону, майданівці з різних міст, зокрема з Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу, представники Самооборони супроводжували рефрижератор із тілами загиблих бійців у зоні АТО: командира розвідки з позивним “Динаміт” і громадянина Грузії, який воював за Україну.

“Мене особисто там не було, я чекав на них на Майдані разом із Саакашвілі та комбатом батальйону Сергієм Мельничуком… Якщо йде похоронна процесія, ніде в Україні, навіть у забитому селі, коли везуть небіжчиків, не тільки не обганяють, а також зупиняються. Він летів, хлопці раз йому зробили зауваження, майнули, що не можна обганяти, а він не зрозумів”, – розповів Граб.

Тернополянин відмовився від нагород і грамот

Тернопільська футзальна ліга: Металіст і Метаморфоза матч не дограли через бійку