Двоє пішоходів з травмами потрапили до Кременецької лікарні

Поділитися

Двоє пішоходів з травмами потрапили до Кременецької лікарні після автопригоди що відбулася на автодорозі села Плоске Кременецького району. 27 грудня, біля першої години ночі, 24-річний водій автомобіля «Ваз 2109», не справився з керуванням та допустив зіткнення з автомобілями «Ваз 2016» та «Ваз 2001», що були припарковані на обочині, після чого наїхав на двох пішоходів 1995 та 1992 років народження. Останніх, в стані алкогольного сп’яніння та з травмами госпіталізували до Кременецької лікарні, де їм була надана медична допомога і вони були відпущені до дому.

Цього ж дня, біля 9 години ранку на вулиці Копиченецькій міста Чорткова, 60-річний водій автомобіля «Даф», не вибрав безпечну швидкість,  не справився з керуванням  та допустив виїзд на обочину де скоїв наїзд на двох пішоходів. Даний наїзд виявився фатальним для одного з пішоходів, від отриманих травм він помер на місці події, за життя другого наразі борються медики Чортківської лікарні, куди він був доставлений з важкими травмами.

Ще одна автопригода з трагічним наслідком відбулася 28 грудня, біля 8 години, на автодорозі «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка » поблизу села Мислова Підволочиського району. Водій автомобіля «Фольксваген пасат» допустив зіткнення з автомобілем «Ман», що рухався в попутному напрямку. В результаті зіткнення двоє пасажирів «Фольксвагена» були госпіталізовані до реанімаційного відділу Підволочиської лікарні, де один з них від отриманих травм помер.

Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення всіх обставин даних автопригоди, однак ніхто не поверне життя та здоров’я людям, які стали їх учасниками. Що б подібних трагедій на дорогах не було, потрібно так мало – дотримуватися Правил дорожнього руху та поважати один одного на дорозі.

Убожество поколения «Иронии судьбы» или кто вытащит Украину из кризиса

Обережно – тонкий лід!