Хто блокує судову реформу в Україні? (відео)

Поділитися

Наріжним каменем майбутнього України є судова реформа. Звісно, важливим для України є й прогнати ворога на Сході. Проте, щоб наша держава повноцінно відбулася після Революції Гідності вкрай важлива судова реформа. Проаналізувавши ситуацію в Україні, експерти нашої держави і за кордону дійшли спільного висновку – без кардинальних змін у судовій гілці жодних позитивних перетворень у нашій державі просто не відбудеться. Чому? Бо все наразі блокується на рівні судової гілки. Самі ж судді не зацікавлені в тому, щоб зміни відбулися. Проте, у суспільстві не має елементарного розуміння що потрібно міняти, а головне як. Експерт Української правничої фундації Степан Берко розповів для ” чайників” елементарні речі сьогоднішнього стану в судовій владі і що треба міняти кардинально в Україні.

Під час семінару «Watch Dogs судової реформи» журналісти наочно побачили хто гальмує перетворення країни, чому і як з цим боротися.

До речі, інформація з семінару неприємно здивувала журналістів, як вже екс-генпрокурор Махніцький від партії “Свобода” отримав нагороду в Одеській юридичній академії з рук підрахуя Ківалова, а потім за допомогою цього ж одіозного політика потрапив у Вищу раду юстиції.

Які претензії журналістів до суддів? (відео)

Стратегія і технологія судової реформи (відео)