Мер Львова Андрій Садовий стане першим віце-прем’єром?

Поділитися

Заява керівництва фракцій «Народний фронт» та «Блок Петра Порошенка»

Український народ на позачергових виборах до парламенту надав демократичним політичним силам унікальний мандат довіри, віддавши більшість голосів за «Народний фронт», «Блок Петра Порошенка», об’єднання «Самопоміч», Радикальну партію Олега Ляшка та ВО «Батьківщину». Цю довіру та конституційну більшість у Верховній Раді ми зобов’язані сьогодні використати для реформ в країні, спільно розділивши відповідальність відповідно до волі народу. Перед новим Урядом стоять цілком конкретні завдання – боротьба з корупцією, посилення енергетичної незалежності, реформа політичної системи, економічні реформи, децентралізація та реформа місцевого самоврядування.

Для того, аби здійснити необхідні перетворення, до роботи в Уряді мають бути залучені люди, які мають відповідний досвід, бачення та авторитет, які довели спроможність здійснювати перетворення. Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні мають долучитися до творення змін в рамках спільної роботи Кабінету Міністрів, Президента та Верховної Ради. Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в Уряді на посаді першого Віце-прем’єр-міністра має працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець в цій сфері місцевого самоврядування і якому, разом з партією об’єднання «Самопоміч», українці висловили значну підтримку на парламентських виборах. Так само ми підтримуємо залучення провідних фахівців, в тому числі і з інших країн, для реалізації реформ в Україні.

Сьогодні Україна має унікальний шанс на швидкі та якісні перетворення. Заради цього політики мають взяти на себе всю відповідальність за реалізацію прагнень народу, за реформи та подальшу долю країни.

Два замки, костел і синагогу на Тернопільщині пропонують в оренду

0

Тернопільська Вища футзальна ліга: Агрон-Королівський смак — одноосібний лідер