Міліція ліквідувала елітний гральний заклад

Поділитися

Міліція ліквідувала елітний гральний заклад у столиці в якому функціонувало близько 130 гральних автоматів, які, за різними оцінками, могли приносити своїм власникам від півмільйона до мільйона доларів щомісяця. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу МВС України.

Наразі триває складання необхідних документів. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За його словами, припинення незаконної діяльності підпільного “казино” відбулося в рамках спецоперації щодо боротьби з гральним бізнесом, оголошеної Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Незаконний елітний зал гральних автоматів було виявлено та ліквідовано в одному з торгівельно-розважальних центрів на Бесарабці.

“Кількість надсучасних гральних автоматів вражає – 126 штук!!! За попередніми оцінками, чистий щомісячний прибуток організаторів, в залежності від потоку “клієнтів” міг складати від півмільйона до мільйона доларів щомісяця!!! Показово, що приміщення було облаштоване таємним сейфом, що був прихований за електролічильником”, – зазначив радник глави МВС.

З.Шкіряк зазначив, що наразі триває складання протоколів, вилучення обладнання, триває слідство. Правоохоронцям належить з’ясувати організаторів та власників нелегального закладу.

“Не виключено, що за цим та багатьма іншими підпільними елітними гральними закладами в столиці через підставних осіб, може стояти син екс-диктатора Олександр Янукович – “стоматолог”. Наша боротьба триває. Ще раз дякуємо громадським активістам за допомогу і співпрацю. Повідомляйте, будемо реагувати негайно!”, – підкреслив З.Шкіряк.

 

Усик захистив титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у важкій вазі

Трагедія на Збаражчині забрала життя двох людей