Розбійник-ґвалтівник відправиться за ґрати на 10 років

Поділитися

Вільнянський райсуд підтримав позицію державного обвинувачення та призначив покарання у вигляді десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна уродженцю АР Крим, який за півроку скоїв 15 нападів на жінок. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Жертвами 38-річного раніше засудженого чоловіка, який оселився у Вільнянську минулого року після звільнення з виправної колонії, ставали місцеві жительки – від зовсім молоденьких дівчат до літніх жінок.

Дії зловмисника слідство кваліфікувало одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.152 (зґвалтування із погрозою застосування фізичного насильства, вчинений особою, яка раніше вчинила злочин передбачений ст..153 КК України), ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом з погрозою насильства, вчинене повторно), ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний з насильством, вчинений повторно), ч.2 ст.187 (розбій, вчинений повторно).

Чоловік отримав максимальне покарання, визначене санкціями цих статей Кримінального кодексу, і проведе за гратами найближчі десять років.

Жителя Тернопільщини, який до смерті забив знайомого, ув’язнили на сім років

У ДТП на Тернопільщині загинув активіст “Правого Сектора” з Рівненщини, чемпіон України з карате Віталій Сребродольський