Сайт Добренок – нова соціальна мережа для вагітних та молодих мам

Поділитися

Уанет зустрічає новий портал про материнство, який допомагатиме молодим мамам інформацією про виношування, виховання і дорослішання дитини.
Сайт з’явився внаслідок ребрендінгу одного з найпопулярніших українських порталів подібної спрямованості – Дитина Інфо. Проект Добренок також допомагатиме українським батькам знаходити відповіді на питання про догляд за дітьми, а також пов’язує співтовариство вагітних жінок і молодих мам своєю соціальною мережею.
У кожної читачки Добренка є власний аккаунт, наповнюючи який можна створити особисту фото-галерею, вести блог, обговорювати нагальні питання, відповідати на питання, а також давати поради іншим користувачкам сайту. До слова, публікації блогу доступні всім відвідувачкам сайту, тому жодна проблема не залишиться без уваги і кожна читачка зможе поділитися з іншими порадою.
До того ж, соціальна мережа володіє безліччю корисних для жінок функцій. Наприклад, будь-яка зареєстрована користувачка може прочитати кілька десятків статей про вибір імені для дитини, вести вбудований в сайт календар вагітності, отримувати консультації від досвідчених мам, юристів і лікарів, вибрати дитячий садок, школу або навіть вищий навчальний заклад для дитини. Також, на сайті легко знайти відгуки про роботу більшості пологових будинків та інших медичних установ на всьому пострадянському просторі.
Робота порталу Добренок організована з метою відвернення уваги українських жінок від політичної ситуації в країні. Більш того, нова соціальна мережа допоможе зануритися молодій мамі в ніжний світ материнства, опинитися в атмосфері люблячих мам, які завжди допоможуть порадою і підтримають у важку хвилину.

Игровой автомат «Пират»

Бойня на Майдане