Телеканал 1+1 зблудив, зробивши тернополянина Володимира Демчишина міністром

Поділитися

Сьогодні телеканал 1+1 “начудив”, повідомивши на своєму сайті, що тернополянина Володимира Демчишина призначено міністром енергетики та вугільної промисловості. Насправді ж, наш пан Володимир  є тезкою новобраного міністра.
Парламент дійсно затвердив сьогодні 288 голосами нового міністра енергетики та вугільної промисловості України та весь кабмін Арсенія Яценюка. Справжній Володимир Демчишин із серпня цього року очолював Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). До призначення головою НКРЕКП Демчишин працював директором відділу інвестиційно-банківських послуг групи “Інвестиційний Капітал Україна” (ICU). А головою ради директорів ICU була нинішня голова нацбанку України Валерія Гонтарева. У ICU Демчишин працював із 2008 року. Перед тим був віце-президентом банку ING, менеджером відділу корпоративних фінансів компанії Ernst & Young.

У Демчишина три вищі освіти. Перша – диплом спеціаліста міжнародних економічних відносин Львівського державного університету. Друга – ступінь спеціаліста (диплом-кауфман) отримав в Європейському університеті “Віадріна” у Франкфурті-на-Одері в Німеччині. Третя – ступінь МВА з міжнародних фінансів отримав в школі бізнесу Канзаського університету в США. Вільно володіє трьома іноземними мовами – англійською, німецькою та польською.

А от решта в новині  стосується нашого, тернопільського Володимира Демчишина. Тернополянину 41 рік. Поза роботою він ще й дитячий письменник – пише казки, оповідання та вірші. “Заразив” його творчістю батько — письменник, який за життя видав 16 збірок. Демчишин почав писати вірші ще у школі. Але творчий прорив відбувся у нього після того, як у 35-річному віці у нього народилася донька Ангеліна.

У дитинстві мріяв стати шеф-кухарем ресторану, тож ще одна з його спеціальностей – кухар-технолог. “Заробляти письменництвом у наш час важко, і це не секрет ні для кого. Тому основний мій хліб — підприємницька діяльність. Я хотів забезпечувати та допомагати батьків та рідних. Тому спочатку працював у торгівлі, ввозив з-за кордону товар. Згодом почав працювати ріелтором у нерухомості. Зараз — власник однієї з агенцій нерухомості у Тернополі і за межами області. Займаюся продажем, орендою та купівлею нерухомості”, – зазначив Демчишин в інтерв’ю два роки тому.

Любить рибалку. Власний рибальський рекорд — зловив 700-грамову щуку. Член професійних спілок та організацій журналістів, письменників та громадських діячів.

Як у Тернополі боролись з рабством (відео)

Новий український уряд в іменах