Тернопільські паспортисти вже в “темі”

Поділитися

Працівники міграційної служби Тернопільщини склали іспит зі знання законодавства з питань оформлення біометричних паспортів
В Управлінні ДМС України в Тернопільській області відбулося внутрішнє навчання із працівниками з централізованого оформлення документів територіальних підрозділів УДМС. На занятті обговорили положення законодавства з питань оформлення паспортів для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.
З січня 2015 року Управління ДМС в області розпочне видавати біометричні паспорти для виїзду за кордон. Відтак працівники міграційної служби краю активно готуються до цього як теоретично, так і практично. Зокрема, під час внутрішніх навчань спеціалісти детально опрацювали Закон України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство, посвідчують особу чи її спеціальний статус» та постанови Кабінету Міністрів України від «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, його тимчасового затримання та вилучення». Також були змодельовані найскладніші ситуації, які можуть виникнути у процесі надання послуг громадянам. Особливий акцент зроблено на тому, що у першій половині січня в області діятиме лише один програмно-технічний комплекс з оформлення біометричних паспортів для виїзду за кордон.
Фіналом навчань став письмовий залік по даній темі.

Нардеп від Тернопільщини вирішив сховати свій сором (фото)

Справжнє полювання на ведмедя