У Копичинцях стріляли (фото)

Поділитися

Учбові стрільби у Копичинській виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112)

???????????????????????????????Одним із основних умінь, якими повинен бути наділений працівник Державної пенітенціарної служби України – це вправно володіти вогнепальною зброєю та влучно з неї стріляти. Актуальність покращення стану вогневої підготовки в даний час є нагальною, оскільки, при виконані своїх обов’язків працівник пенітенціарної служби часом у складних, екстремальних ситуаціях повинен вміти приймати швидкі та правильні рішення, а в разі необхідності, застосовувати засоби фізичного впливу, спеціальні засоби та вогнепальну зброю.
У зв’язку із цим, 09 грудня 2014 року на базі стрільбища Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) було проведено денні навчальні стрільби з табельної вогнепальної зброї (9 мм пістолета Макарова), згідно нормативних документі ДПтС України та плану заходів стосовно проведення занять з вогневої підготовки.
Виконуючим обов’язки першого заступника начальника установи майором внутрішньої служби Пундієм П.Т. з особовим складом, також було проведено інструктаж по заходах безпеки при поводженні із зброєю та правилами поведінки на вогневому рубежі.
В ході стрільб особовий склад Копичинської виправної колонії (№ 112) довів своїми влучними та впевненими пострілами, що їхні навички стрілецької майстерності на високому рівні, а доказом є отримані результати.
Проведення стрільб на стрільбищі дає можливість втілити в життя теоретичні знання і відчути впевненість під час несення служби зі зброєю на посту.

Борис Поливаний,
начальник відділу охорони
Копичинської виправної колонії (№ 112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

???????????????????????????????

На Андрія робиться дівицям надія (відео)

Неймовірна історія про українського солдата, який самотужки врятував свою відірвану ногу