У Кременці трапилось диво на ринку праці

Поділитися

Ще одною перемогою завершилося відстоювання законного права члена профспілки «Трудова солідарність». Завдяки втручанню Західного представництва, зокрема його керівника Петра Штогуна, тернопільська фірма, яка заборгувала своїй працівниці із Кременця заробітну платню у розмірі 2000 грн., повернула борг у найкоротший термін. До того випросити зароблене не вдавалося впродовж трьох місяців.

Пропрацювавши, один місяць торговим представником, молода жінка попросила розрахуватися з нею, на що безпосередній керівник відповів, що гроші будуть трохи згодом. Проте віддавати зарплату ніхто не збирався і кременчанка звільнилася. Разом з цим звернулася із заявою з проханням допомогти у вирішенні фінансового питання до «Трудової солідарності».

Профспілка уже підготувала відповідні скарги про порушення прав до прокуратури та міліції, проте перед їх поданням вирішила розібратися у ситуації із безпосереднім керівництвом фірми. У результаті перемовин із комерційним директором, підприємство не лише повернуло колишній працівниці заборговану зарплатню, а й робоче місце. Нечистого на руку супервайзера, який намагався ошукати свою підлеглу, звільнили.

Майбутньому губернатору Тернопільщини побили машину (фото)

Які претензії журналістів до суддів? (відео)