В одному з райцентрів на Тернопільщині виявили підпильний покер-клуб

Поділитися

Співробітники підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю Тернопільщини продовжують боротьбу з нелегальним гральним бізнесом в області. Така робота триватиме до повного викорінення тіньових закладів.

 В ході здійснення комплексу оперативно-профілактичних заходів правоохоронці викрили незаконну діяльність покер-клубу в одному із райцентрів області.

Підпільний гральний заклад функціонував в приміщенні недіючого ресторану. Його робота була добре замаскована та прихована від стороннього ока. Парадні двері були зачиненими, вікна завішані шторами. Потрапити всередину закладу могли тільки перевірені люди. Зазвичай, любителі азартної гри збиралися пізно ввечері, до клубу заходили з чорного ходу.

Під час обшуку у покерному клубі працівники міліції вилучили декілька гральних столів, фішки та карти. Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють організатора підпільного грального закладу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

За останній тиждень в результаті оперативно-профілактичних заходів правоохоронці Тернопільщини виявили та припинили діяльність 41 об’єкту грального бізнесу. Відкрито 12 кримінальних проваджень за зайняття гральним бізнесом (ч.1 ст. 203-2 КК України). Вилучено 283 одиниці грального обладнання, з них – 9 терміналів, 249 системних блоків персональних комп’ютерів, 19 моніторів, 5 столів, обладнаних для гри в покер. Також вилучено понад дві з половиню тисячі гривень, триста євро та сто доларів, отриманих злочинним шляхом в результаті надання гральних послуг.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю звертаються до громадських організацій, активістів, жителів області із проханням повідомляти про місця організації азартних ігор за телефонами у Тернополі: (код 0352) 27-13-87, 27-12-30 або 102 у будь-який підрозділ внутрішніх справ області. Анонімність гарантується.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

ФК “Тернопіль” може стати базовою командою студентської збірної України

На Тернопільщині знайшли труп без голови (видео)